Samen maken we jouw evenement

Event production

Vanaf de start van jouw project denkt ons team met je mee. Wij gaan voor pure oplossingen die bijdragen aan het eindresultaat. Hierbij speelt innovatie en vernieuwing voor ons een belangrijke rol. Licht, audio, video en rigging met het juiste aparatuur  en met de juiste mensen hebben wij voor elk evenement de middelen in huis om jouw evenement tot een succes te maken 

Live - events

Festivals, concerten en welk ander vorm dan ook van live - events, ze zijn niet meer weg te denken anno 2020.

Wat onderscheid jouw evenement met dat van de rest? 

Wij bieden de juiste support en kwaliteit op het gebied van licht, audio en video wij zorgen ervoor dat jou evenement staat als een huis. De artiest verdient  het perfecte podium geluid en jou bezoekers de geweldigste ervaring.

Theater

Het theater is het begin van de professionele podium techniek. Onze kennis van podium techniek begint dan ook hier en heeft zicht verder uitgebreid naar de buiten evenementen. vanaf het begin streven wij naar hoogwaardig apparatuur en hebben dan ook het licht, audio en video materiaal in huis om jou voorstelling tot een succes te maken. 

Corporate 

Licht, audio en video voor een corporate event? dan bent u bij ons op het juiste adres. Jij hebt een boodschap over te brengen en wij versterken dat met de juiste techniek en hoeveelheid. Wij calculeren, maken een strakke planning en voeren het uit. Met representatieve en ervaren technici waarborgen we de kwaliteit van jouw zakelijk evenement  

Consulting

Wij zijn jou sparringpartner en geven advies als het nodig is. Heb jij een vraagstuk voor ons? wij delen graag onze kennis!  

Leidijk 1A 
Waskemeer 
The Netherlands 

Tel: 058 230 0564

Mobiel: 06 22 62 67 93

info@noovidsproductions.com

© Noovids

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon