Samen maken we jouw evenement

Event production

Met onze technische kennis en organisatietalent ondersteunen wij graag elk evenement van A tot Z. Dit houdt in dat we kunnen meedenken vanaf het lege canvas maar ook inspringen vanaf het moment dat jullie de techniek graag aangeleverd willen hebben. Wij dragen graag bij aan het ondersteunen van de mooiste ideeën voor de mooiste evenementen.

Live - events

Festivals, concerten en welk andere vorm dan ook van live events. Ze zijn niet meer weg te denken. Wat onderscheidt jouw evenement? Wij bieden de juiste support en kwaliteit op het gebied van licht, audio en video. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement staat als een huis. De artiest verdient het perfecte podiumgeluid en jouw bezoekers een geweldige ervaring.

Theater

Het theater is het begin van de professionele podium techniek. Onze kennis van podium techniek begint dan ook hier en heeft zich verder uitgebreid naar de buiten evenementen. Vanaf het begin streven wij naar hoogwaardig apparatuur en hebben dan ook het licht-, audio- en videomateriaal in huis om jouw voorstelling tot een succes te maken.

Corporate 

Licht, audio en video voor een corporate event? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij hebt een boodschap over te brengen en wij versterken dat met de juiste techniek en hoeveelheid techniek. Wij calculeren, maken een strakke planning en voeren het uit. Met representatieve en ervaren technici waarborgen we de kwaliteit van jouw zakelijke evenement.

Consulting

Wij zijn jou sparringpartner en geven advies als het nodig is. Heb jij een vraagstuk voor ons? wij delen graag onze kennis!